RITUELEN

De kracht van rituelen

Rituelen helpen ons om weer grip op ons leven te krijgen. Ze brengen verbinding en geven glans aan ons leven. Rituelen markeren onze grote en kleine levensovergangen, ze helpen ons tegelijkertijd ook om die overgangen makkelijker te maken.

Ik bied dan ook de volgende rituelen aan:

Rite of the womb

Waarschijnlijk sta je er niet zo bij stil, maar wij vrouwen hebben in de loop der jaren heel wat pijn en angst in onze baarmoeder opgeslagen. Hierdoor is onze levensenergie en creativiteit geblokkeerd.
Maar niet alleen onze eigen pijn, ook de collectieve pijn en emoties van generaties vrouwen vóór ons dragen we met ons mee. De collectieve vrouwelijke energie is in onze maatschappij eeuwenlang ontkent, onderdrukt, misbruikt en onteerd.

Voel je dat het nu de tijd is om weer één te worden met de kracht van je vrouwelijke energie?

Wil je weer her-inneren wie je in essentie bent en in je vrouwenpower gaan staan? Maar ook liefdevol, zacht, wijs en creatief?

De Rite of the Womb (baarmoeder) is een cadeau voor jezelf. Het is een Inwijding, Healing en Blessing tegelijk waardoor jouw vrouwelijke kracht weer opnieuw geactiveerd wordt.

De Rite of the Womb is een krachtig ritueel dat helend en bekrachtigend is voor alle vrouwen, jong en oud, wel of geen moeder. Ook als je geen baarmoeder meer hebt of niet meer menstrueert is de Rite voor jou.

De Rite of the Womb bekrachtigt de overgang van iets ouds naar iets nieuws. Het is een ritueel uit de Munay-Ki inwijdingen die door de Queros, een volk uit de Andes dat direct afstamt van de laatste Inca indianen, is doorgegeven aan de Westerse wereld om daar verspreid te worden. Het zijn inwijdingen voor heling en liefde op je pad. Letterlijk betekent Munay liefde.

Het idee hierachter is dat steeds meer vrouwen dit ritueel ontvangen, zodat de vrouwenlijn op aarde op collectief niveau geheeld wordt.

Ik laat mijn angst los, zodat ik de vrijheid kan omarmen.

Ik laat mijn pijn los, zodat ik vreugde kan omarmen.

Ik laat mijn woede los, zodat ik compassie kan omarmen.

Ik laat mijn verdriet los, zodat ik vrede kan omarmen.

Je kunt de Rite individueel bij mij volgen. Bel of mail mij voor een afspraak.

Je kunt het ook met een klein groepje vrouwen ontvangen en elkaar ondersteunen en bekrachtigen.
De eerstvolgende Rite is zondag 13 februari om 13.00 uur. Welkom!

Wat kun je verwachten?

Het eerste deel van de rite gaat over loslaten. Daarbij roepen we onder andere onze voormoederlijn aan, zijn er visualisaties, is er een krachtig transformerend clearingprotocol en werken we met klank. In het tweede deel zetten we onze intenties en ontvangen we de Rite of the Womb.

De Rite wordt altijd uitgevoerd in een veilige, liefdevolle setting.

Praktisch

** Twijfel je of de Rite iets voor jou is, of twijfel je of je het ritueel in een groep of individueel wilt volgen?  Je mag me altijd bellen of mailen en dan kijken we samen wat het beste is voor jou.

** Je inschrijving is definitief na betaling. Na betaling ontvang je nog aanvullende informatie.

** Geef je nu op voor de groepsbijeenkomst van 13 februari en ontvang eenmalig een mooie korting: nu van 65,- voor 35,- euro.