jeanine van weert school van overvloed nijmegen

Over Jeanine

We komen allemaal wel een moment tegen in ons leven dat we onszelf afvragen: is dit het nu?  Haal ik alles uit het leven wat er in zit? En ondertussen gaan we gewoon verder. Totdat er een moment komt dat we onszelf echt tegen komen: je leven, je bedrijf, loopt niet zoals je wilt, je zit continue in je hoofd, voelt je moe en zwaar en je gaat aan van alles twijfelen….. En vaak gaan we dan nog harder ons best doen ….. met hetzelfde als we al deden. Maar dat blijkt vaak niet te werken.

Dan is het tijd om naar binnen te keren en te gaan ontdekken wat jij écht belangrijk vindt. Hoe jij je innerlijk leiderschap kunt opnemen en zorgen dat er weer balans komt in je leven. Dat angst en zwaarte plaats maken voor vertrouwen en lichtheid.

Als spiritueel coach help ik je graag om meer te gaan vertrouwen op je intuitie, om uit je hoofd en naar je hart te gaan waardoor je steeds meer zelfvertrouwen, plezier en overvloed zult ervaren.

Klank heeft mijn hart geopend

Als kind was ik levenslustig, nieuwsgierig en creatief. Met vriendinnetjes gingen we op avontuur in de stad en op woensdagmiddagen organiseerde ik een knutselclub.

Als jongste uit een gezin met 5 kinderen was ik gewend om voor mijzelf op te komen en op de middelbare school werd ik vaak naar voren geschoven om dingen te regelen bij leerkrachten. Ik stond sterk en vol zelfvertrouwen in het leven.

Totdat er privé een aantal dingen gebeurden waardoor ik steeds onzekerder werd. En hoe onzekerder ik werd, des te meer richtte ik mij op de ander in plaats van op mijzelf. Iedereen kon altijd een beroep op mij doen en ik deed veel uit plichtsbesef en loyaliteit. Onbewust vroeg ik er weinig voor terug. Maar ik kon niet écht genieten van de dingen die ik deed, behalve dan van zingen en reizen. Het gevoel: is dit het nu werd steeds sterker.

Het leven gleed zo aan mij voorbij totdat mijn ouders vrij plotseling overleden. Ik was moe, voelde me niet gehoord en trok me steeds meer terug. Tot ik besloot om op zoek te gaan naar mijn passie. En die vond ik in de klank. Klank van klankschalen, trommels etc. Klank heeft mij enorm geholpen om de dingen weer met plezier te doen, om ruimte en zelfvertrouwen te krijgen en mijn grenzen aan te geven. Klank heeft mijn hart geopend en teruggebracht naar mijn essentie. En daarmee was ook mijn interesse voor spiritualiteit weer nieuw leven ingeblazen.

Mijn inzichten die ik kreeg door meditatie, energiewerk, werken met chakra’s, klankschalen en gong en coaching hebben mij enorm geholpen om dichter bij mijzelf te komen. Om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd waardoor ik zelf enorm gegroeid ben en waarvan ik de kennis meeneem in mijn programma’s: Reiki, Quantum Touch, Quantum Allergy, De nieuwe coachopleiding, NLP-practitioner, Access Consciousness, Soundfulness, Soul Body Fusion, Meditatie, healing, hypnotherapie. Ik ben zelf van angst naar vertrouwen gegaan en dat gun ik iedereen! Daarom wil ik jou graag helpen om weer dichter bij je essentie te komen en het leven te leven waartoe je geroepen bent.