MEDITEREN KUN JE LEREN!

Minder stress, meer succes!

Mediteren niets voor jou? Je hoeft niet per se een half uur stil op een kussentje te zitten vechten tegen je gedachten hoor. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je in het hier en nu komt, dat je je bewust wordt van je gedachten, gevoelens en emoties. Van je spanning in je lijf.  Zodat je los kunt laten…

Je traint je vermogen om in het moment te leven, zodat je gelukkiger, liefdevoller, kalmer en bewuster kunt zijn. En een mooie bijkomstigheid is dat het ontspanning brengt!

Bewust worden van je gedachtes, gevoelens, je lijf…. Dat kan op veel manieren. In stilte, met klank, door te bewegen, door je ademhaling, door geleide meditaties….

Kom het zelf ervaren!

Vier bijeenkomsten vol bewustwording én ontspanning; vier avonden óf ochtenden waarop we gaan voelen en ervaren, waarop jij tools krijgt waarmee je ook thuis mee aan de slag kunt. En we eindigen altijd met een héérlijke klankontspanning, waardoor je weer meer de rust en balans ervaart.

Dus stel het niet langer uit en schrijf je in voor deze ontspannende training. Er is geen goed of fout; ontdek wat bij joú past, zodat je het langer vol kunt houden. Al is het maar vijf minuten.

‘What day is it? asked Pooh. It’s today, squeaked Piglet. My favorite day, said Pooh.’

Wat kun je verwachten?

4 vrijdagavonden óf zaterdagochtenden vol met:

  • uitleg
  • verschillende meditatievormen
  • geleide meditaties / visualisaties
  • bewegen
  • stilte
  • klank
  • ademhalingsoefeningen
  • ontspanningsoefeningen
  • een heerlijk ontspannende klankontspanning met o.a. klankschalen

De nadruk ligt op ontspanning en plezier; je mag ontdekken wat het beste bij joú past, zodat het makkelijker wordt om het in je dagelijkse ritme in te passen.

4 vrijdagavonden:

7, 14, 21 en 28 februari van 19.00 tot 21.00 uur

Van Slichtenhorststraat 81 Nijmegen

Voor de kennismakingsprijs van € 88,-

Je krijgt ook een werkboek in pdf en een geleide meditatie om te downloaden, zodat je ook thuis aan de slag kunt!

4 zaterdagochtenden:

8, 15, 22 en 29 februari van 10.00 tot 12.00 uur

Van Slichtenhorststraat 81 Nijmegen

Voor de kennismakingsprijs van € 88,-

Je krijgt ook een werkboek in pdf en een geleide meditatie om te downloaden, zodat je ook thuis aan de slag kunt!

Iedere ochtend heb ik zo mijn ochtendritueel. Ik sta er speciaal eerder voor op.
De inhoud verschilt nog wel eens, maar altijd besteed ik tijd aan meditatie, al is het maar 10 minuten. Het heeft wel wat doorzettingsvermogen gekost, maar nu mis ik het wanneer ik het niet doe.
Even een moment voor mezelf, om rustig, lichter de dag te beginnen. Om weer te kunnen relativeren. Om te genieten van de kleine dingen, van het leven. Daarnaast volg ik een geleide meditatie, doe ik wat yoga-oefeningen en de ene keer ga ik flow-schrijven, soms lees ik een inspirerende tekst…. Een vast ritueel. Moment voor mijzelf, voordat ik weer in de hectiek van de dag dag beland.
Blijheid, ontspanning, minder stress…….. dat gun ik jou ook!