Klankschalen opleiding

Leren over de helende werking van klank bij klankopleidingen

De helende werking van klank is van oudsher bekend. Deze wijsheid staat in alle klankopleidingen en workshops die ik aanbied centraal. Klank geeft namelijk ontspanning en brengt je dieper bij jezelf. Wil je voordat je een van de klankopleidingen gaat volgen eerst zelf de helende werking van klanken ervaren? Laat je dan meevoeren door de ontspannende werking van onder andere de klankschaal, drum oceandrum en stem. Het gaat hierbij niet om muziek zoals je die nu overal om je heen hoort. De klanken waar het hier om gaat worden namelijk intuïtief gemaakt en zorgen ervoor dat er meer ruimte komt voor je rechter hersenhelft (gevoel, intuïtie, creativiteit). Hierdoor ga je je makkelijker ontspannen en kom je dichter bij jezelf. De herhalende klanken en voelbare trillingen brengen je in een andere, diepere staat van bewustzijn. Wordt meegenomen in de healing energie door een mail te sturen zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Stuur een mail naar: jeanine@schoolvanovervloed.nl

Meer informatie over de nieuwe klankopleiding vind je hier.

Verschillende mogelijkheden voor klankopleidingen

Ben je benieuwd wat je met een klankschaal kunt? Wil je leren hoe je klankschalen kunt bespelen? Als spiritueel coach heb ik verschillende klankopleidingen ontwikkeld in de vorm van workshops. In de groepsworkshop leer je eenvoudige technieken om de klankschalen te bespelen voor jezelf en voor anderen. Je leert luisteren naar de boventonen en ontdekt wat klank en trilling diep van binnen met je kunnen doen. Of het nu gaat om ontspanning of om persoonlijke ontwikkeling; het maakt niet uit wat je doel is. Haal meer uit je klankschaal en speel met plezier door een workshop te volgen! Doe je mee? Stuur dan een mailtje! Of wil je naast de klankschaal ook leren hoe je je stem kunt inzetten? Dan is de ‘Klank je vrij workshop’ iets voor jou! Heb je interesse in een van de klankopleidingen? Stuur een mail en informeer naar de mogelijkheden.

Klankschalen

Online cursus over klankschalen

Wist je dat ik als coach in Nijmegen zowel online coaching als online cursussen aanbiedt? Hierdoor kun je in je eigen tijd en tempo aan de slag. In de workshop ‘Klank je vrij online’ ga je spelen met klanken en ervaren welke klanken bij een bepaalde emotie horen. Door te ‘klanken’ ga je automatisch uit je hoofd en ga je voelen waar de spanning in je lijf zit. Je gaat met je stem naar die plek toe waardoor je uiting geeft aan de spanning. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is voor je eigen hart- en lichaamswijsheid! Wil je je eigen zielenklank ontdekken? Bestel de online cursus! Meer weten over wat ik doe? Zet tijdens het wandelen of sporten een van mijn podcasts op!