jeanine van weert school van overvloed nijmegen

Coach Nijmegen

Als coach in Nijmegen leer ik je leven vanuit je hart

Verlang jij ernaar om weer in verbinding te komen met jezelf, je drijfveren en verlangens? Als coach in Nijmegen leer ik je leven vanuit je hart. Vanuit onder andere mijn expertise op het gebied van Reiki, NLP en hypnotherapie heb ik voor jou verschillende programma’s ontwikkeld die je helpen om die shift te maken in je bewustzijn. Hiermee ga je nu echt eens die stap nemen en een transformatie doormaken. Je zult gaan groeien als mens want dan groeit alles wat je doet automatisch met je mee. Als spiritueel coach help ik je graag om meer te gaan vertrouwen op je intuïtie. Hierdoor leer je uit je hoofd te stappen en naar je hart te gaan luisteren waardoor je steeds meer zelfvertrouwen, plezier en overvloed zult ervaren. Wil je eerst meer lezen over dit onderwerp? Download dan mijn e-book ‘In 10 stappen leven vanuit je hart’. Lees ook wat anderen van mijn e-boek vinden.

Lichter leven traject volgen bij coach in Nijmegen

Wil je je innerlijke leiderschap versterken met behulp van een coach in Nijmegen? Daar ondersteun ik jou graag bij! Je kunt bij mij namelijk op ieder moment beginnen met het ‘lichter leven traject’. Hierin ga je ontdekken wat jij wilt, wat bij jou past en ga je werken alles wat jou tegenhoudt om echt verandering in je leven in gang te zetten. Aan de hand van video’s, oefeningen en meditaties ga je hiermee aan de slag. Als bonus kun je iedere 1e maandag van de maand een online groepssessie bijwonen. Na het volgen van dit traject neem je zelf de regie over jouw leven, maak je krachtige keuzes, ervaar je meer rust en leef je lichter. Meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in.

Coach

Coaching trajecten bij spiritueel coach

Ben je op zoek naar individuele coaching bij een coach in Nijmegen? Kies dan het ‘lichter leven plus traject’ of ‘1:1 op coaching’. Het ‘lichter leven plus traject’ heeft als focus innerlijk leiderschap en je hebt daarbij recht op 6 individuele coaching sessies. Ook zit er een 2×1 live dag inbegrepen waarbij we met elkaar de diepte ingaan op een prachtige locatie met heerlijke lunch. Als bonus zit er ook een masterclass mediteren bij inbegrepen! Als coach in Nijmegen bied ik ook een derde traject aan die is gericht op het werken aan je verbinding met je gevoel. Vanuit daaruit pakken we jouw vraagstukken op. Wil je meer informatie ontvangen of zou je zelf meer willen leren over de methodieken die ik gebruik? Neem dan contact met mij op! Je kunt namelijk ook klank opleidingen bij mij volgen.