jeanine van weert school van overvloed nijmegen

Coach Nijmegen

Als coach in Nijmegen leer ik je leven vanuit je hart

Verlang jij ernaar om weer in verbinding te komen met jezelf, je drijfveren en verlangens? Als coach in Nijmegen leer ik je leven vanuit je hart.

Finding your path in life is all about feeling and open up to your true self.

Als spiritueel coach help ik je graag om meer te gaan vertrouwen op je intuïtie. Hierdoor leer je uit je hoofd te stappen en naar je hart te gaan luisteren waardoor je steeds meer zelfvertrouwen, plezier en overvloed zult ervaren. Op  mijn site vind je verschillende video’s, artikelen en gratis e-books en je kunt altijd contact met mij opnemen als je meer informatie wilt.

Finding your path in life traject volgen bij coach in Nijmegen

Wil je je innerlijke leiderschap versterken met behulp van een coach in Nijmegen? Daar ondersteun ik jou graag bij! Je kunt bij mij namelijk op ieder moment beginnen met het ‘lichter leven traject’. Hierin ga je ontdekken wat jij wilt, wat bij jou past en ga je werken alles wat jou tegenhoudt om echt verandering in je leven in gang te zetten. Aan de hand van video’s, oefeningen en meditaties ga je hiermee aan de slag. Als bonus kun je iedere 1e maandag van de maand een online groepssessie bijwonen. Na het volgen van dit traject neem je zelf de regie over jouw leven, maak je krachtige keuzes, ervaar je meer rust en leef je lichter. Meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in.

Coach

Klankschalen en persoonlijke groei

Naast mijn traject Finding your path in life kun je bij mij ook een klankopleiding volgen. Je leert niet alleen werken met koankschalen, ratels, drum en andere instrumenten. Werken met klank is ook een persoonlijk ontwikkeltraject. De trilling van de instrumenten zorgt dat jij op een hogere trilling gaat leven. Er wordt van alles aangeraakt waardoor jij kan ervaren waar jouw energie nog niet stroomt en wat er mag helen.

Lees hier meer over mijn klankopleiding!