Workshops met klank ⋆ School van Overvloed
klankhealing Nijmegen

WORKSHOP

Intuïtief werken met klankschalen

Voel je je aangetrokken tot de werking van klankschalen? Of ben je therapeut en heb je een klankschaal maar weet je nog niet zo goed wat je er mee kunt? Dan is deze workshop iets voor jou!

Je leert eenvoudige technieken om de klankschalen te bespelen, voor jezelf en anderen. Je leert luisteren naar de boventonen en ontdekt wat klank en trilling diep van binnen met je kunnen doen. Of het nu gaat om ontspanning of om persoonlijke ontwikkeling, dat maakt niets uit. Haal meer uit je klankschaal en speel met plezier!

Locatie:   Nijmegen
Tijd:         10.00 – 12.30 u
Bijdrage: €85,- (ex BTW voor bedrijf/ZZP-er)

Na afloop is er gelegenheid om -uiteraard geheel vrijblijvend- een klankschaal aan te schaffen. Ik help je bij het maken van de juiste keuze.

Individueel

Het is ook mogelijk om individueel, met een eigen groep of als bedrijfsuitje deze workshop te volgen. Neem vrijblijvend contact op!

Workshop klankbeleving

Gebruik actief je lijf en je stem en ervaar de rijkdom van de stilte. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende klankoefeningen; we gebruiken de stem, instrumenten als klankschaal en ratel en we bewegen om vrijuit klank te kunnen maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Agenda

De eerstvolgende workshop is 14 augustus, van 10.00 tot 12.30 uur. Heb je belangstelling, neem dan contact op!