klankhealing Nijmegen

WORKSHOP

Intuïtief werken met klankschalen

Voel je je aangetrokken tot de werking van klankschalen? Of ben je therapeut en heb je een klankschaal maar weet je nog niet zo goed wat je er mee kunt? Dan is deze workshop iets voor jou!

Je leert eenvoudige technieken om de klankschalen te bespelen, voor jezelf en anderen. Je leert luisteren naar de boventonen en ontdekt wat klank en trilling diep van binnen met je kunnen doen. Of het nu gaat om ontspanning of om persoonlijke ontwikkeling, dat maakt niets uit. Haal meer uit je klankschaal en speel met plezier!

Locatie:   Nijmegen
Tijd:         10.00 – 12.30 u
Bijdrage: €85,- (ex BTW voor bedrijf/ZZP-er)
Groep:     Max. 8 deelnemers; er is dus veel individuele aandacht.

Na afloop is er gelegenheid om -uiteraard geheel vrijblijvend- een klankschaal aan te schaffen. Ik help je bij het maken van de juiste keuze.

Individueel

Ben jij therapeut en wil je ervaren of  aanvullend werken met een klankschaal iets voor jou is? Boek dan een individuele workshop. Afgestemd op jouw wensen omtrent de inzet van klankschalen in jouw praktijk.

Het is ook mogelijk om met een eigen groep of als bedrijfsuitje deze workshop te volgen. Neem vrijblijvend contact op!

Agenda

Vrijdag 10 mei geef ik weer de workschop Intuitief werken met klankschalen.

Doe je mee? Koop hier je ticket!

Klank je vrij online

Zelf ervaar ik dagelijks de zielskracht van de stem. En daar sta ik niet alleen in. Er zijn verschillende tradities in de wereld die vertellen over de schepping van de wereld door geluid. Zo vertellen de Hopi’s over de spinvrouw die het lied van de schepping zong over de onbezielde vormen op aarde waardoor ze tot leven kwamen. In het Christendom gaat het verhaal: “En God zei, laat er licht zijn en er was licht” en in de Mayatraditie wordt de eerste echte mensen leven geschonken door de zielskracht van de stem.  Die verhalen zijn er niet voor niets. Door de eeuwen heen is  de stem een krachtig instrument gebleken voor genezing en transformatie.

En het mooie is: we kunnen zelf kiezen voor bepaalde klanken, toonhoogte, klinkers enzovoort om heel gericht een bepaald effect te behalen. Lekker spelen met klanken en ervaren welke klanken bij een bepaalde emotie horen. Door te ‘klanken’ ga je automatisch uit je hoofd en ga je voelen waar de spanning in je lijf zit. Door met je stem naar die plek toe te gaan, geef je uiting aan die spanning en geef je ruimte aan je eigen hart- en lichaamswijheid! Wil je ook spelen met klank? Je eigen zielenklank ontdekken?

Online

Je kunt deze workshop online volgen. Je krijgt 5 dagen achter elkaar een mail met daarin een video en een geluidsbestand en een oefening.

Ja ik bestel graag deze online cursus!

Klank je vrij workshop

Gebruik actief je lijf en je stem en ervaar de rijkdom van de stilte. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende klankoefeningen; we gebruiken de stem, instrumenten als klankschaal en ratel en we bewegen om vrijuit klank te kunnen maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Mogelijkheden

Ik geef deze workshop op lokatie en een paar keer per jaar organiseer ik deze workshop zelf met een open inschrijving. Ik heb nog geen datum gepland.

Heb je interesse? Stuur een mail en informeer naar de mogelijkheden!