klankhealing

KLANKONTSPANNING, EEN MOMENT VOOR JEZELF

Wil jij ontspannen en even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en drukte? Echt een moment voor jezelf om op te laden en je energie weer voelen stromen?

Laat je meevoeren door de ontspannende werking van o.a. klankschaal, drum, oceandrum en stem. Het gaat hierbij niet om muziek zoals je die nu overal om je heen hoort; daarbij is je linker hersenhelft nog druk bezig om melodie en ritme in te vullen. De klanken waar het hier om gaat worden intuïtief gemaakt en zorgen ervoor dat er meer ruimte komt voor je rechter hersenhelft (gevoel, intuïtie, creativiteit) waardoor je je makkelijker kunt ontspannen en dichter bij jezelf kan komen. De herhalende klanken en voelbare trillingen brengen je in een andere, diepe staat van bewustzijn.

Ik neem je mee in die healingenergie waardoor je energie gaat stromen. Gedachten komen tot rust. Je hart opent zich. Tijdens de klankhealing heb je vaak geen besef van tijd en ruimte. Je hoeft even helemaal niets……

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: jeanine@schoolvanovervloed.nl

óf je koopt gelijk een ticket via onderstaande knop.

“Hi Jeanine, je klankhealingsessies zijn transformerend. Ik luisterde al hier en daar online naar klanksessies maar je live avonden in de kerk zijn lifechangers voor me.”   Dymph

Liever individueel? Maak een afspraak!

Wil jij dat moment van diepe rust voor jezelf ervaren? Klank brengt jou door ontspanning in een diepere bewustzijnslaag. Je komt direct bij je gevoel, zonder tussenkomst van je mind. Je voelt weer de verbinding met jezelf en met wat er in jou leeft.

Versterk je innerlijk leiderschap in 3 sessies waarin we werken met klankschalen en coaching.

Door de trilling van klankschalen kom je makkelijker in een staat van ontspanning en daardoor in een diepere bewustzijnslaag. De trilling maakt als het ware zichtbaar wat er in jou leeft. Vergelijk het maar met een echo als je zwanger bent: de hoogfrequente trilling van de echo maakt zichtbaar wat er in je buik zit.

In dit coachingstraject gaan we in 3 sessies aan de slag met klankschalen, visualisatie en coaching om inzicht te krijgen in jouw belemmeringen. Je komt weer in verbinding met jezelf en de energie kan weer gaan stromen. Je komt steeds meer in een staat van Zijn van rust, ruimte en vertrouwen.

Vertrouwen om weer stappen te zetten naar een succesvol en gelukkig ondernemend leven!

Stuur mij dan een mail zodat we een afspraak kunnen inplannen. Of bel me op 06 23157790.