Hypnotherapie

Hypnose brengt jou in contact met jouw onderbewustzijn, waardoor je bewust kan worden van oude overtuigingen, patronen, gedragingen en emoties. En wanneer je daar bewust van bent, als je inzicht krijgt in dingen die je vroeger geen plek hebt kunnen geven, dan kan onder begeleiding van de therapeut heling ontstaan. Ongewenste denkbeelden, emoties en overtuigingen kunnen worden omgezet in een gewenste vorm. Je ondergaat een diepgaande, positieve transformatie.

Dus, heb jij last van stress, angst, onzekerheid, wil je hulp bij rouwverwerking, merk je dat je in je leven steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt? Wil je meer inzicht in jezelf? Dan is hypnotherapie zeker het proberen waard.

De antwoorden op jouw vraagstukken liggen allemaal in jezelf, alleen kun je er met je bewuste denken vaak niet bij. We praten en denken, maar komen niet echt bij het probleem en de overtuigingen die daar weer onder liggen. Vaak zijn het de onderliggende emoties, overtuigingen, ervaringen, waar we bewust geen weet van hebben, die allerlei klachten veroorzaken

Hypnose is geen slaap; het is een natuurlijke staat van ontspanning waarin je ook volledig alert en aanwezig bent. Tijdens hypnose ontspant je bewuste brein waardoor je onbewuste brein openstaat voor suggesties. En je behoudt volledig de controle over wat er gebeurt in de sessie. En weet dat we  allemaal gedurende de dag wel eens in hypnose zijn. Je gaat bijvoorbeeld helemaal op in het lezen van een boek zodat je alles en iedereen om je heen vergeet. Of je rijdt in je auto en merkt dat je opeens bij de afslag bent. Het is een natuurlijk fenomeen.

Vaak is 1 sessie met een intakegesprek al voldoende om blijvend resultaat te hebben. Wanneer de problematiek wat complexer is kan het gebeuren dat meerdere sessies nodig zijn om het effect te versterken. Dit gaat altijd in overleg.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag over hypnotherapie? ! Vul het formulier hieronder in of bel me.

Jeanine van Weert
Van Slichtenhorststraat 81
6524 JL Nijmegen

Telefoonnummer 06 23157790

E-mail: Jeanine@schoolvanovervloed.nl