Healing, heel worden…. wat mag heel worden? Naast ons fysieke lichaam hebben we ook een energielichaam. En die twee hebben effect op elkaar. Breek je een been, dan heeft dat effect op je energielichaam en wanneer je bijvoorbeeld veel stress hebt, dan kan dat invloed hebben op je energielichaam. Door verdichting van de energie kun je dan ook lichamelijke klachten krijgen.

Reiki, Quantum Touch, Universal White time healing, Ankh-healing, sjamanistische heling en natuurlijk klankhealing zijn allemaal gericht op het versterken van de levenskrachtenergie. Als behandelaar ben ik slechts een doorgeefluik en hoe ‘leger’ ik mezelf maakt, des te krachtiger de energie. Maar bedenk je wel dat klachten die in jaren zijn opgebouwd niet altijd na één sessie verholpen zijn.

Ankh-healing

De Ankh is een oud kosmisch instrument dat zijn oorsprong vindt in het oude Egypte en nu weer de mensheid mag begeleiden naar een hoger bewustzijnsniveau.
De Ankh laat mij zien waar onbalans is in het lichaam zodat ik het lichaam kan opschonen:

  • chakra’s opschonen van emoties en traumatische ervaringen
  • familiekarma in het basischakra opruimen
  • emoties in het hoofd opruimen
  • emoties op de organen opruimen
  • lichaamscellen vrijmaken van opgeslagen emoties
  • de energie weer laten stromen
  • balans herstellen zodat jouw zelfhelend vermogen versterkt wordt.

Klankhealing

Klank is een krachtig medicijn. De impact van klank op onze geest, emoties en lichaam is enorm, al staan we daar vaak niet bij stil. En niet alleen de tonen die we horen, maar vooral ook de trilling, de helende frequenties van klanken zijn voedend voor je welbevinden.

Klanken/frequenties maken zichtbaar waar de energie niet stoomt. Elke cel in je lichaam heeft een eigen resonantiefrequentie (trilling), die werkt als een ontvanger en zender. Is een orgaan of deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek, dan wordt de resonantiefrequentie van de betreffende cellen lager. Bied je dan het lichaam een breed spectrum aan frequenties aan, waarin met name ook de harmonische trillingen zijn opgenomen, dan is de beschadigde of zieke cel in staat zijn eigen frequentie te ontvangen om zodoende weer in de eigen resonantie-frequentie te kunnen gaan trillen, waardoor de cel in staat is te herstellen.

klankschalen

Sjamanistische healing

Volgens sjamanen word je ziek als je iets te kort hebt of te veel. Bijvoorbeeld te veel negatieve energie die eerst je auro verstoort en daarna zich verdicht waardoor je ziek wordt. je kunt ook iets te weinig hebben wanneer je bijvoorbeeld door een nare gebeurtenis je zelfvertrouwen bent kwijt geraakt.

Door middel van extractie (zware energie weghalen) of Soul retrieval (eigenschappen terughalen) kan heling ontstaan.

Tijdens de sessie lig je op de grond op een comfortabel matje en hoef je eigenlijk alleen maar te ontspannen.

logo school van overvloed

Klank geeft ruimte aan dat wat mag helen

Wat anderen zeggen…

“Hi Jeanine, je klankhealingsessies zijn transformerend. Ik luisterde al hier en daar online naar klanksessies maar je live -sessies zijn lifechangers voor me.”

Dymph

“Die Ankh, ik kon het eerst niet geloven maar ik voel nu zoveel rust en ik voel me veel meer gegrond. Ik laat me veel minder door mijn emoties meesleuren en ik ben me ook meer bewust van mijn lijf. Dank je wel lieve Jeanine, voor deze mooie behandeling! ”

Patricia

“Het terughalen van mijn verloren zielendelen, in mijn geval mijn zelfvertrouwen en zelfliefde, hebben me echt geholpen om krachtiger in het leven te staan. Ik onderneem weer dingen, ik gun mezelf weer een pleziertje. Bij het minste of geringste trok ik mezelf terug en gaf ik mijzelf op mijn kop. En nu kan ik weer genieten. Zo dankbaar voor deze healing!”

Willemijn