Volle maan cirkel

De energie tijdens Volle Maan is bij uitstek de energie om los te laten zodat je levensenergie weer kan stromen. Tijdens een wandeling in het bos bespraken mijn vriendin Paula en ik  zo onze plannen om bijeen te komen tijdens volle maan. En plots zegen we een ree… daarin zagen we de bevestiging voor onze samenwerking.

Veel mensen ervaren juist in deze tijd veel stress, angst, onzekerheid. Dit geeft verkramping en vermoeidheid in het lichaam. De volle maan is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke zielsmissie.

Loslaten klinkt heel eenvoudig, maar in de praktijk is het dat vaak niet. Want al je bijvoorbeeld in angst zit of geblokkeerd bent dan is je energie laag en is het lastig om los te laten. En soms weet je niet wat precies de blokkade is, ben je je er niet bewust van.

  • Tijdens deze volle maan cirkel gaan we tijdens een visualisatie onderzoeken wat je los zou willen laten.
  • Daarna gaan we onszelf tijdens een sjamanistisch ritueel in onze kracht zetten zodat we ook makkelijker emoties, gewoontes of andere dingen los kunnen laten. De drum zal ons begeleiden en een vuur versterkt het ritueel.
  • Ook is er ruimte om contact te maken met engelen of natuurgeesten.
  • Nadat we ruimte hebben gemaakt en in onze kracht staan, gaan we verbinding maken met onze hartewensen. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen.

Praktisch

13 juni van 20.00 – 22.00 uur in De Vuurvlieg, 2e Oude Heselaan 179a
6542 VE Nijmegen

Bijdrage 19,01 euro. Koop je ticket via deze link.

Wij zorgen voor thee en iets lekkers.

Neem gerust een drum of ratel mee, maar dat hoeft natuurlijk niet!

Over Paula

Paula en ik kennen elkaar van het drummen. Ook heb ik eerder dit jaar een podcast opgenomen waarin zij sprak over haar verbinding met Aartsengel Michael. Meer informatie vind je op haar site www.evenwichtigleven.nl .