Stem je af op de frequentie van liefde, verbinding en innerlijke kracht

Verhoog je trilling en Leef Lichter!

Online mini-training

Zit jij ook zoveel in je hoofd en zou je wat meer uit je hart willen leven?  Stem je af op de hogere trillingsfrequentie en leef lichter!

Net als bij een radio kun je afstemmen op een frequentie. Welke zender, welke frequentie kies jij? Kies jij voor zwaarte, angst en pijn of kies je de harstfrequenties van plezier, ontvangen en geven, compassie, vergeving etc.

In deze online training leg ik je uit hoe dat werkt met energie en trilling en geef ik je tools om je trilling te verhogen. Zodat je stappen kunt zetten en los kunt laten wat jou niet meer dient!

Be who you are right now

Wanneer je kiest voor de hartsfrequenties, dan wil dat niet zeggen dat er nooit meer pijn, ongemak of verdriet in je leven zal zijn. Maar je kunt wel sneller weer uit die golf van emotie komen en je weer richten op wat je wél wilt in je leven!

Leven vanuit je hart heeft alles te maken met bewustzijn en het verhogen van je trilling. In deze online mini-training laat ik je zien hoe je je bewustzijn en daarmee je trilling kunt verhogen. Je krijgt informatie over energie, trilling en ik reik je tools aan zodat je  bewuster keuzes kuznt maken, meer innerlijke rust zal ervaren en lichter kunt leven!

Ja ik wil graag leven vanuit mijn hart en ik  doe mee met deze gratis online mini training!

Door aandacht te schenken aan hoe je je voelt, weet je of je aandacht is gericht op wat je verlangt of op de afwezigheid van wat je verlangt.

Iedere gedachte, iedere emotie heeft een bepaald trillingsniveau en zendt een signaal uit.

Vergelijk het met een radio: stem je af op 69,83FM, dan krijg je andere muziek dan wanneer je afstemt op 98,9 fm.