Ben jij die ondernemende vrouw die druk is met van alles en nog wat maar toch niet gelukkig is? Die piekert en twijfelt over de richting in haar leven?

Doe mee met de Summer School Innerlijk Leiderschap en zet die stap naar meer balans tussen denken, voelen en doen. Creëer het leven dat jij wilt leven!

Herken je dit:

 • Piekeren in plaats van je richten op de doelen die je wilt bereiken
 • Plannen maken maar ze niet uitvoeren
 • Niet luisteren naar je hart, maar je richten op anderen of in je comfortzone blijven
 • Je te veel laten leiden door emoties
 • In de actie zitten en jezelf voorbij lopen
 • Gevoelens wegstoppen waardoor je weer veel stress ervaart
 • Geen nee durven zeggen….

Dan ben je zeker niet de enige! Maar we gunnen onszelf vaak niet de tijd niet om hiermee aan de slag te gaan. En ja, je kunt gewoon op de oude voet doorgaan……  of je kunt NU echt eens een stap zetten naar een gelukkiger, succesvoller leven. Waarin jij jouw authentieke zelf leeft. En ik weet als geen ander hoe moeilijk dat is. Want als je altijd alles uit jezelf moet halen, in je eentje ploetert, dan is het moeilijk om door te pakken, om vol te houden.

Summer School
Wil jij ook wat veranderen in je leven? Wil jij werken aan balans, minder stress, meer vervulling in je leven? Je hoeft het niet alleen te doen! Grijp de zomer aan om een eerste stap te zetten. Geef je op voor de Soul in Business Summer School: Versterk je innerlijk leiderschap, creëer het leven dat jij wilt leven!

Je krijgt drie dagen lang iedere dag per mail een inspirerende video en de vierde dag is een live dag met coaching, oefeningen, tips en meditaties. Een inspirerende dag met gelijkgestemden.

Na afloop van deze Summer School voel jij je weer geïnspireerd om jouw eigen pad te lopen en je dromen waar te maken.  Of dat nu voor je bedrijf is , voor je baan of privé maakt niet uit. Je krijgt inzicht in jouw blokkades en jouw energie gaat weer stromen.

Het is aan jou: Jij bent immers zelf de creator van je eigen leven!

 • jeanine van weert school van overvloed nijmegen

Wat gaan we doen:

 • Drie dagen lang krijg je iedere ochtend een meditatie en een inspirerende video: Hoofd, Hart en Buik.
 • De vierde dag is een live dag: hierin gaan we samen aan de slag en brengen we balans aan tussen Hoofd, Hart en Buik. Oefeningen, visualisaties, stilte, tips waar je ook thuis mee aan de slag kunt.
 • Genieten van een klankontspanning met o.a. klankschalen zodat je echt diepe ontspanning kunt ervaren en ontstressen.
 • De dag wordt gehouden in een prachtige locatie aan de Waal; de piramidevorm zorgt voor een heerlijke energie en er is ruimte voor een heerlijke wandeling in de natuur.
 • En natuurlijk zijn een heerlijke lunch, koffie en thee inbegrepen!

Bovendien ontmoet je gelijkgestemden waardoor we elkaar inspireren en van elkaar kunnen leren.

En hoe gaaf is dit:

Onder de deelnemers verloot ik een gratis klankhealing waardoor je uit je hoofd gaat en in een diepe ontspaning komt en er ruimte ontstaat. Het geeft inzicht in patronen en helpen je los te laten.

logo school van overvloed

Summerschool Versterk je innerlijk leiderschap, creëer meer balans

 • Datum 1: 2,3,4 juli krijg je de dagelijkse video en vrijdag 5 juli de livedag   OF
 • Datum 2: 24,25,26 juli de dagelijkse video en zaterdag 27 juli de livedag
 • Tijd: 10.00 – 17.00 uur
 • Locatie: Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28, 6691 HH Gendt (bij Nijmegen)
 • Een compleet verzorgde dag met een heerlijke lunch en koffie en thee met natuurlijk iets lekkers
 • Ticketprijs € 98,- excl. BTW

Onder de deelnemers verloot ik een gratis een klankhealing!

Ik ga deelnemen aan de workshop ONDERNEMEN IN LICHTHEID, LIEFDE EN OVERVLOED!  Niet geheel wetend wat mij hier te wachten staat, hoop ik dat ik een stapje verder ga komen in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling voor mijn werk maar ook privé. Door een mooie afwisseling van meditatie, opdrachten, het bespreken hiervan en een stilte wandeling,….. leidt Jeanine je met haar rust, liefde voor de medemens en klank je door dit proces heen met op z’n tijd een kritische vraag. Er heerst een open setting… heel prettig. Tijd voor mij om “echt” even stil te staan bij mezelf, tot rust te komen en na te denken over de onderwerpen die voorbij komen. Welke stap is mijn volgende… Nu ik dit schrijf, enkele weken later, maak ik bewuster keuzes, kijk ik meer naar wat voor mij belangrijk is en maak ik duidelijkere afwegingen. Ik ben milder voor mijzelf geworden zonder daarbij mijn targets uit het oog te verliezen.
Deze workshop is een aanrader voor ieder die persoonlijk en daarmee ook zakelijk vanuit een andere blik naar zichzelf en de wereld wil kijken… Jeanine, dank je voor dit mooie inzicht!

Ingrid Mulders

“Dank je wel Jeanine dat ik mee heb mogen doen aan de online training. Ik vond het waardevolle informatie en oefeningen. Het was goed om deze thema’s onder de aandacht te brengen, op een toegankelijke manier.

Heel fijn zijn de meditaties, je hebt een mooie rustige stem, fijn om naar te luisteren. Het heeft me echt wat gebracht!”

Marjolein van Delft

“Mooie opbouw van de workshop: toning – lichaamswerk en ter afsluiting met instrument (in dit geval kosji’s) voor elkaar spelen en zingen. Jeanine laat iemand in zijn / haar waarde, toont respect, is zonder oordeel. Ze leidt de workshop op vriendelijke, zachte, subtiele wijze en met aandacht. Effect voor mij: ik BEN!”

Marja Pullens

Over Jeanine

Als kind was ik levenslustig, nieuwsgierig en creatief. Met vriendinnetjes gingen we op avontuur in de stad en op woensdagmiddagen organiseerde ik een knutselclub.

Als jongste uit een gezin met 5 kinderen was ik gewend om voor mijzelf op te komen en op de middelbare school werd ik vaak naar voren geschoven om dingen te regelen bij leerkrachten. Ik stond sterk en vol zelfvertrouwen in het leven.

Totdat er privé een aantal dingen gebeurden waardoor ik steeds onzekerder werd. En hoe onzekerder ik werd, des te meer richtte ik mij op de ander in plaats van op mijzelf. Iedereen kon altijd een beroep op mij doen en ik deed veel uit plichtsbesef en loyaliteit. Onbewust vroeg ik er weinig voor terug. Een harde werker, loyaal aan de bedrijven waar ik voor werkte, maar ik had niet het idee dat ik met mijn passie bezig was. Ik reisde veel en zong in verschillende koren. Genoot van weekendjes weg en gezelligheid. Maar het gevoel: ‘is dit het nu’, werd steeds sterker.

Het leven gleed zo aan mij voorbij totdat mijn ouders vrij plotseling overleden. Ik was moe, voelde me niet gehoord en trok me steeds meer terug. Tot ik besloot om op zoek te gaan naar mijn passie. En die vond ik in de klank. Klank van klankschalen, trommels etc. Klank heeft mij enorm geholpen om de dingen weer met plezier te doen, om ruimte en zelfvertrouwen te krijgen en mijn grenzen aan te geven. Klank heeft mijn hart geopend en teruggebracht naar mijn essentie. En daarmee was ook mijn interesse voor spiritualiteit weer nieuw leven ingeblazen.

Mijn inzichten die ik kreeg door meditatie, energiewerk, werken met chakra’s, klankschalen en gong en coaching hebben mij enorm geholpen om dichter bij mijzelf te komen. Om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd waardoor ik zelf enorm gegroeid ben en waarvan ik de kennis meeneem in mijn programma’s: Reiki, Quantum Touch, Quantum Allergy, De nieuwe coachopleiding, NLP-practitioner, Access Consciousness, Soundfulness, massageopleiding, Soul Body Fusion, Meditatie. In mijn zoektocht naar mijn levensmissie ben Ik zelf van angst naar vertrouwen gegaan. Want als je andere dinngen gaat doen is dt best spannend en kom je al je angsten en beperkende overtuigingen wel tegen. Met de School van Overvloed loop ik echt mijn pad en heb ik mijn passie gevonden. En dat gun ik iedereen! Daarom wil ik jou graag helpen om weer dichter bij je essentie te komen en het leven te leven waartoe je geroepen bent.