Klank je vrij

Geef klank aan je emoties

Maak weer contact met je levensenergie

 online training

Vind je het moeilijk om op te komen voor jezelf?  Of voel je je niet begrepen en trek je je dan terug?

Blijf je maar nadenken of je het allemaal wel goed doet?  Soms ben je zo onzeker over jezelf dat je eigenlijk de verbinding met jezelf kwijt bent. En bewust of onbewust kun je daar behoorlijk last van hebben. Weg zelfvertrouwen, weg balans, weg gronding…

Wil je meer zelfvertrouwen, meer energie? Wil je je vrijer voelen? Klank kan je daar bij helpen!
En niet alleen klank van instrumenten, maar ook je eigen stem… en die heb je altijd bij je! Door je eigen stem te laten klinken ga je uit je denken en kom je dichter bij je gevoel.

Gebruik je eigen stem

Gebruik je eigen stem om te ontspannen en dichter bij je diepste zelf te komen. Geen melodie, geen woorden, geen ritme, en geen harmonie -alleen het geluid van de trillende adem. Laat je stem klinken; laat het van binnenuit komen, uit je tenen, en maak je eigen zielenlied. Het gaat hierbij niet om mooi of niet mooi of goed of fout. Geen oordeel. Jouw zielenklanken mogen gehoord worden.  Zij geven stem aan jouw emoties. En of het nu een schuchter ‘oooo’ is of een uitbundige kreet; gooi het eruit! en voel de bevrijdende werking van jouw klank!

Geef klank aan wat je voelt

In deze online training daag ik je uit om met je stem aan de slag te gaan. Door te ‘klanken’ ga je automatisch uit je hoofd en ga je voelen waar de spanning in je lijf zit. Door met je stem naar die plek toe te gaan, geef je uiting aan die spanning en geef je ruimte aan je eigen hart- en lichaamswijheid!

Ik help je daarbij met eenvoudige oefeningen en een visualisatie waarbij je zelf klank maakt en je ook een klankhealing met klankschaal en stem ontvangt! Geef klank aan je emoties!

Klank is trilling en trilling brengt je levensenergie in beweging en nodigt je uit om in contact te komen met jezelf.

Wat krijg je?

Wat krijg je?

  • Je ontvangt 5 x een mail met daarin informatie, video en oefeningen;
  • Visualisatie waarbij je naar je gevoel gaat en daar klank aan geeft;
  • Afwisseling tussen klank maken en klank ontvangen (ik geef je een klankhealing waarbij ik o.a. klankschalen en mijn helende stem gebruik);

Dus schrijf je in voor deze online training en ervaar hoe het is om klank te geven aan wat je voelt!

Hoe heerlijk is het vijf dagen lang iedere ochtend een stimulerende opdracht te mogen ontvangen om te klanken. Geluid geven vanuit je buik, ervaren wat zich aandient en blijven klanken met alles wat er is. Loslaten wat los mag komen.
Jeanine heeft een prettige en een rustige stem om naar te luisteren en de oefeningen zijn transparant en toegankelijk. Voor mij was het een echt cadeautje om ook thuis weer de tijd te mogen nemen om te zitten en te klanken vanuit een weten dat ik niet de enige ben die de helende werking van deze klanktraining ervaart. Een welkome oase in de drukte van alledag. Dank je wel Jeanine!

Hanneke Dijkstra

“Jeanine, Ik wil je intens bedanken voor de bijzondere ervaring, die het klanken mij gebracht heeft. Met name de donderdag waar we onder de klankdouche stonden. Mijn vriendin en ik hebben het samen beleefd bij mij thuis en ik voelde warmte en trillingen door mijn hele lijf heen.”

Myrna
klankhealing 1