Ervaar de magie van klank

Laat je onderdompelen in helende frequenties

Tijdens deze helende Sacred Sound Ceremony komen we bij elkaar in de eerbied en aanwezigheid van geluid.  We verbinden ons weer met onszelf, de ander, de aarde én de helende werking van de klank.
Ceremonies brengen verandering met zich mee waardoor we weer vrij zijn om een nieuwe dimensie van het leven in te stappen.

Met o.a. visualisatie, klankmeditatie, rituelen, drum, bewegen, energetische oefening chanten en stilte. Een moment voor jezelf om naar binnen te keren en op te laden. We creëren een Sacred Space waardoor de klanken nóg dieper werken. Door ook zelf je stem te gebruiken (en iedereen kan zijn/haar stem gebruiken, laat je oordeel maar los…) ervaar je de helende werking van de frequenties van geluid nog sterker!

Wat is een ceremonie?

Een ceremonie brengt het Heilige in het leven van alledag. Het opent als het ware een lijntje met het Universum.
Daardoor kan de helende werking sterker zijn dan bij een meditatief klankconcert.

Wil jij je heerlijk onderdompelen in klank en stilte? Gun jezelf een moment van ontladen en opladen?

Je bent van harte welkom op vrijdag 31 maart en/of 26 mei om 14.00 uur in De Orsprong, Driehuizerweg 331 in Nijmegen. Het duurt 2,5 – 3 uur.

Zie ik je daar?

Liefs Jeanine

Het was een heerlijke sessie om te mogen ontvangen en het ‘klankt’ en’ verruimt’ nog steeds na. Dank je wel!

‘Een beetje onwennig om zelf klanken te maken, maar uiteindelijk was het wel heel fijn. Je lijf is dan net een klankkast en ik voelde de trilling en de ontspanning helemaal door me heen gaan. En dan met jouw klanken er nog bij: ik voel me vrijer en het opent!’