Ervaar de magie van klank

Laat je onderdompelen in helende frequenties

Tijdens deze helende Sacred Sound Ceremony komen we bij elkaar in de eerbied en aanwezigheid van geluid.  We verbinden ons weer met onszelf, de ander, de aarde én de helende werking van de klank.
Ceremonies brengen verandering met zich mee waardoor we weer vrij zijn om een nieuwe dimensie van het leven in te stappen.

Met o.a. visualisatie, klankmeditatie, rituelen, drum, bewegen, energetische oefening chanten en stilte. Een moment voor jezelf om naar binnen te keren en op te laden. We creëren een Sacred Space waardoor de klanken nóg dieper werken. Door ook zelf je stem te gebruiken (en iedereen kan zijn/haar stem gebruiken, laat je oordeel maar los…) ervaar je de helende werking van de frequenties van geluid nog sterker!

Wat is een ceremonie?

Een ceremonie brengt het Heilige in het leven van alledag. Het opent als het ware een lijntje met het Universum.
Daardoor kan de helende werking sterker zijn dan bij een meditatief klankconcert.

Wil jij je heerlijk onderdompelen in klank en stilte? Gun jezelf een moment van ontladen en opladen?

Je bent van harte welkom! Voor data verwijs ik naar de agenda op de homepage.

Wat anderen hierover zeggen:

Het was echt een heel erg fijne sessie. Ik ben jou daar zeer dankbaar voor. De afwisseling was perfect: de tijd vloog voorbij. De balans was super en de klankmeditatie vond ik geweldig . Voor mij helemaal oké! Ik kan dit zeker andere mensen aanraden. Jij hebt een hele fijne rustige uitstraling en je bent zo kundig. Je voelt je meteen vertrouwd bij jou.

Lonneke

Een middag vol Overvloed altijd weer !
Het was puur, magisch, vervullend en voedend voor lichaam en ziel en tesamen met meditatie, klank/stem verkenning, ruimte voor uitwisseling en tot slot een prachtige ontspannende klankhealing van Jeanine én onze viering buiten rond het vuur ! Mille grazie 🙏 voor deze waardevolle verbinding deze middag !

Hetty Verbeek

Het was een hele fijne ontspannen middag. Afwisselend door de verschillende elementen zoals geleide meditatie, klank maken, beweging, vuur en het Klankenbad. Jeanine begeleidt het heel erg fijn, vanuit rust en met aandacht voor iedereen.

Inge Hendriks

‘Het was een heerlijke sessie om te mogen ontvangen en het ‘klankt’ en’ verruimt’ nog steeds na. Dank je wel!”

‘Een beetje onwennig om zelf klanken te maken, maar uiteindelijk was het wel heel fijn. Je lijf is dan net een klankkast en ik voelde de trilling en de ontspanning helemaal door me heen gaan. En dan met jouw klanken er nog bij: ik voel me vrijer en het opent!’

Ik heb de Sacred Sound Ceremony als een heel prettige middag ervaren. Jeanine begeleidt de Ceremony met veel passie en liefde en dat voel je. Ze heeft oog en aandacht voor jou als deelnemer en nodigt uit om je ervaring te delen en echt even stil te staan bij je gevoel. Dit zorgt ervoor dat je je gezien voelt en dat er een verbondenheid ontstaat in en met de groep.   

De oefeningen die we gedaan hebben waren heel passend en heb ik als erg prettig ervaren. Door de veilige sfeer die Jeanine creëert, voel je je snel op je gemak en was het voor mij makkelijker om bepaalde (geconditioneerde) overtuigingen en controle los te laten en me mee te laten nemen door een oefening. Dit waren ook de momenten waarop ik mij het meest vrij en bevrijd voelde. 

De Ceremony vond plaats in een prachtige groene omgeving met veel ruimte en natuurgeluiden om en nabij. De locatie droeg echt bij aan de ervaring en zorgde er voor mij voor dat ik me nog gegronder, ontspannener en meer verbonden voelde. Nu waren we die dag geschonken met prachtig weer, maar in de pauze liep je zo naar buiten de zon en vogelzang tegemoet.   

Als kers op de taart eindigde Jeanine de middag met een soundbath met betoverende klanken en geluiden. Ze neemt je mee op een magische en rustgevende reis waar je alleen maar hoeft te luisteren en te zijn. Voor mij mocht het klankbad uren duren, het voelde als een waar geschenk om dat te mogen ontvangen.  

Heel erg bedankt Jeanine voor deze fijne middag, ik kom graag eens terug!”

Esther