LICHTER LEVEN traject

In dit online programma van 6 modules versterk je je innerlijk leiderschap. Je ontdekt wat jij wilt, wat bij jou past en gaat werken aan alles wat jou tegenhoudt om ook echt die verandering in je leven in te zetten. Neem zelf de regie over je leven; maak krachtige keuzes, ervaar meer rust en leef lichter!

6 Modules:

 • Bewust leven: word je bewust van je angsten en overtuigingen en ontdek hoe ze jou belemmeren om voluit te leven.
 • Afgestemd leven: observeer je emoties en overtuigingen en transformeer ze door af te stemmen op de  hogere frequentie van liefde.
 • Liefdevol leven: leer liefdevol naar jezelf , de ander en de wereld om je heen te kijken.
 • Waarden-vol leven: doelen stellen is prima, maar wanneer je teveel op je doelen focust, dan loop je jezelf voorbij. Ontdek wat je echt wilt en belangrijk vindt en bereik je doelen vanuit je waarden.
 • Ontspannen leven: wil je echt stappen zetten, dan is het belangrijk om regelmatig de stilte op te zoeken en naar binnen te keren.
 • Verbonden leven:  verbind je met jezelf, de ander, de wereld om je heen en het Universum en leer weer te vertrouwen op je intuïtie

Je krijgt iedere maand een module met informatie, oefeningen, allerlei tools, meditaties en transformerende visualisaties. Ook na die 6 maanden blijven deze nog een tijd beschikbaar zodat je het traject op eigen tempo kunt volgen.

Herken jij dit?

 • Plannen maken maar ze niet uitvoeren
 • Niet luisteren naar je hart, maar je richten op anderen of in je comfortzone blijven
 • Je te veel laten leiden door emoties
 • Teveel in je hoofd zitten
 • In de actie zitten en jezelf voorbij lopen
 • Gevoelens wegstoppen waardoor je weer veel stress ervaart
 • Geen nee durven zeggen….

Dan ben je zeker niet de enige! Maar we gunnen onszelf vaak niet de tijd niet om hiermee aan de slag te gaan. En ja, je kunt gewoon op de oude voet doorgaan……  of je kunt NU echt eens een stap zetten naar een gelukkiger, succesvoller leven. Waarin jij jouw authentieke zelf leeft. En ik weet als geen ander hoe moeilijk dat is. Want als je altijd alles uit jezelf moet halen, in je eentje ploetert, dan is het moeilijk om door te pakken, om vol te houden.

Na afloop van dit traject voel jij je weer geïnspireerd om jouw eigen pad te lopen en je dromen waar te maken.  Je maakt bewuste keuzes, ervaart meer rust en leeft lichter!

Het is aan jou: Jij bent immers zelf de creator van je eigen leven!

Ja ik wil graag lichter leven!

 • jeanine van weert school van overvloed nijmegen

Wat krijg je:

 • 6 modules met werkbladen, video’s, oefeningen en meditaties;
 • 6x 30 minuten coaching via zoom waarin je vragen kunt stellen en we dieper op jou thema in kunnen gaan;
 • Start: ieder moment, doorlopend, zodat je meteen aan de slag kunt!

Bonus:

 • Online toegang tot online Relax, Release, Reload: een mini retraite waarmee je heerlijk kunt ontspannen, los kunt laten en weer op kunt laten.
logo school van overvloed

Ik ga deelnemen aan de workshop Ondernemend leven in lichtheid, liefde en overvloed.  Niet geheel wetend wat mij hier te wachten staat, hoop ik dat ik een stapje verder ga komen in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling voor mijn werk maar ook privé. Door een mooie afwisseling van meditatie, opdrachten, het bespreken hiervan en een stilte wandeling,….. leidt Jeanine je met haar rust, liefde voor de medemens en klank je door dit proces heen met op z’n tijd een kritische vraag. Er heerst een open setting… heel prettig. Tijd voor mij om “echt” even stil te staan bij mezelf, tot rust te komen en na te denken over de onderwerpen die voorbij komen. Welke stap is mijn volgende… Nu ik dit schrijf, enkele weken later, maak ik bewuster keuzes, kijk ik meer naar wat voor mij belangrijk is en maak ik duidelijkere afwegingen. Ik ben milder voor mijzelf geworden zonder daarbij mijn targets uit het oog te verliezen.
Deze workshop is een aanrader voor ieder die persoonlijk en daarmee ook zakelijk vanuit een andere blik naar zichzelf en de wereld wil kijken… Jeanine, dank je voor dit mooie inzicht!

Ingrid Mulders

“Dank je wel Jeanine dat ik mee heb mogen doen aan de online training. Ik vond het waardevolle informatie en oefeningen. Het was goed om deze thema’s onder de aandacht te brengen, op een toegankelijke manier.

Heel fijn zijn de meditaties, je hebt een mooie rustige stem, fijn om naar te luisteren. Het heeft me echt wat gebracht!”

Marjolein van Delft

Over Jeanine

Als kind was ik levenslustig, nieuwsgierig en creatief. Met vriendinnetjes gingen we op avontuur in de stad en op woensdagmiddagen organiseerde ik een knutselclub.

Als jongste uit een gezin met 5 kinderen was ik gewend om voor mijzelf op te komen en op de middelbare school werd ik vaak naar voren geschoven om dingen te regelen bij leerkrachten. Ik stond sterk en vol zelfvertrouwen in het leven.

Totdat er privé een aantal dingen gebeurden waardoor ik steeds onzekerder werd. En hoe onzekerder ik werd, des te meer richtte ik mij op de ander in plaats van op mijzelf. Iedereen kon altijd een beroep op mij doen en ik deed veel uit plichtsbesef en loyaliteit. Onbewust vroeg ik er weinig voor terug. Een harde werker, loyaal aan de bedrijven waar ik voor werkte, maar ik had niet het idee dat ik met mijn passie bezig was. Ik reisde veel en zong in verschillende koren. Genoot van weekendjes weg en gezelligheid. Maar het gevoel: ‘is dit het nu’, werd steeds sterker.

Het leven gleed zo aan mij voorbij totdat mijn ouders vrij plotseling overleden. Ik was moe, voelde me niet gehoord en trok me steeds meer terug. Tot ik besloot om op zoek te gaan naar mijn passie. En die vond ik in de klank. Klank van klankschalen, trommels etc. Klank heeft mij enorm geholpen om de dingen weer met plezier te doen, om ruimte en zelfvertrouwen te krijgen en mijn grenzen aan te geven. Klank heeft mijn hart geopend en teruggebracht naar mijn essentie. En daarmee was ook mijn interesse voor spiritualiteit weer nieuw leven ingeblazen.

Mijn inzichten die ik kreeg door meditatie, energiewerk, werken met chakra’s, klankschalen en gong en coaching hebben mij enorm geholpen om dichter bij mijzelf te komen. Om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd waardoor ik zelf enorm gegroeid ben en waarvan ik de kennis meeneem in mijn programma’s: Healing methodes zoals Reiki, Quantum Touch, Pranic Healing, UWT, Sjamanistische healing, Intuïtieve coachopleiding,  NLP-practitioner, Access Consciousness, Soundfulness,  Meditatie, Hypnotherapie. In mijn zoektocht naar mijn levensmissie ben Ik zelf van angst naar vertrouwen gegaan. Want als je andere dingen gaat doen is dat best spannend en kom je al je angsten en beperkende overtuigingen wel tegen. Met de School van Overvloed loop ik echt mijn pad en heb ik mijn passie gevonden. En dat gun ik iedereen! Daarom wil ik jou graag helpen om weer dichter bij je essentie te komen en het leven te leven waartoe je geroepen bent.

Ja ik wil graag lichter leven!