DE KRACHT VAN KLANKTHERAPIE

Klankschalen worden al eeuwenlang gebruikt voor therapeutische doeleinden. Klanktherapie met klankschalen, gong en stem kan jou op verschillende manieren ondersteunen bij het versterken van je innerlijk zelf en het in je kracht staan.

Klanktherapie kan helpen bij:

  • stressvermindering en ontspanning
  • emotionele balans
  • zelfbewustzijn
  • energiebalans
  • versterken van intuïtie en veerkracht
  • lichamelijke klachten

De harmonische klanken van klankschalen kunnen je helpen om je geest te kalmeren en  te ontspannen, bij het loslaten van vastgehouden emoties en het in evenwicht brengen van emoties. De trillingen van de klankschalen kunnen blokkades in jouw energiesysteem opheffen en een gevoel van innerlijke balans bevorderen. De trillingen stimuleren de doorstroming van energie en kunnen energieblokkades opheffen.

Mijn ervaring

Ik heb ruim 10 jaar ervaring met klankhealing en geef ook diverse trainingen en workshops. Afhankelijk van de persoon maak ik o.a. gebruik van Sjamanistische en energetische healing, healing voice, natuurcoaching, hypnotherapie, Sjamanistische rituelen, Rite of the womb, intuïtieve coaching en massage.

Zodat je vooral weer bij je gevoel komt om van daaruit je levensenergie weer te laten stromen!

Mijn eigen pad is een pad van vele kronkels en zijwegen en vooral een pad van ‘het alleen moeten doen….’ Omdat ik niemand wilde lastig vallen met mijn ‘problemen’ en omdat ik ook niet zo goed wist bij wie ik dan moest zijn. Ik ben toen zelf allemaal cursussen gaan volgen, en uit iedere cursus heb ik wel wat meegenomen waar ik zelf veel baat bij had, en wat ik nu inmiddels deel met anderen of inzet bij mijn coachings.

Het was best een lange eenzame weg, waar ik best een steuntje in de rug had kunnen gebruiken. Inmiddels mag ik zelf met anderen een stukje meelopen op hun pad. Wat ik altijd inzet is klank. De trilling van o.a. klankschalen en stem trillen zoveel los, zetten zoveel in werking dat ik nog steeds dankbaar ben dat klank op mijn weg is gekomen. De trilling maakt zichtbaar waar de energie niet stroomt en zorgen dat er weer harmonie komt.
Klank werkt direct in op het lijf en omzeilt het brein. Want het gaat mij in eerste instantie dat je weer gaat voelen. Dat je contact maakt met de aarde en met je lijf; je lichaam weet de antwoorden wel!

JOUW PAD NAAR BALANS EN EMPOWERMENT

Individueel traject

Intake

5 sessies, afgestemd op jouw situatie

5  coachcalls (telefonisch of online) tussen de live sessies

Meditaties, affirmaties, oefeningen om thuis te doen

Misschien komen angst en onzekerheid weer naar boven en blijf je twijfelen. Je denkt misschien: ik ga het eerst zelf wel proberen. Je  gaat weer door met je dagdagelijkse dingen en er verandert niets.

Maar misschien is dit het moment om écht die stap te zetten. Spannend, misschien wel doodeng, maar je voelt dat je niet anders kan. Dat je die innerlijke weg moet gaan zodat je weer ruimte voelt en lichtheid en plezier in je leven toelaat.

Voel je een JA of wil je eerst nog meer informatie? Bel of mail gerust, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

DE KRACHT VAN KLANKTHERAPIE