van angst naar vertrouwen

Halfjaarprogramma Soul in Business

van angst naar vertrouwen

Soul in Business Summer School

van angst naar vertrouwen

Soul in Business Summer School

Deelnemen aan het halfjaar programma is werken aan jouw innerlijk leiderschap. Het loslaten van beperkende overtuigingen, bewust leren leven in liefde en vertrouwen, je overgeven aan de stroom van het leven, ontdekken wat jouw missie is en daaruit leven: allemaal zaken die ervoor zorgen dat je meer vanuit plezier en vertrouwen gaat leven en ondernemen.  Want als je ontspannen en met plezier en vertrouwen onderneemt, dan onderneem je in flow. En dan denk je niet vanuit schaarste, maar vanuit overvloed. Er is immers genoeg voor iedereen, als je je afstemt op de juiste dingen. Terug naar jouw essentie; doen wat jij belangrijk en leuk vind, groeien als mens, want dan groeit je bedrijf automatisch mee.

Het programma begint in november en bestaat uit:

  • Maandelijks een module met video’s en worksheets
  • Webinars & Q&A sessies
  • Motivatievideo’s
  • Iedere maand een eén-op-één Skypecoaching-sessie
  • Vier live trainingsdagen die zorgen voor verdieping

Ik neem je stap voor stap mee in het proces van angst naar vertrouwen. Er ontstaat rust, de energie stroomt weer waardoor je weer met vertrouwen en in een flow de juiste stappen naar een succesvol en gelukkig ondernemerschap kunnen zetten.

Ontdek hoe dit halfjaarprogramma jou kan helpen

Ben je nieuwsgierig hoe dit halfjaarprogramma jou kan helpen? Neem dan via onderstaand formulier contact op en we plannen een afspraak voor een gratis intake (telefoon / Skype), waarin ik je vragen beantwoord en je alvast wat eerste tips kan geven.

Stuur een mail

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

0 + 4 = ?