80 procent van de ondernemers verkijkt zich op het ondernemerschap. Ze zetten fors in op ondernemerschap en marketing maar waar het werkelijk om draait is een staat van zijn van liefde en lichtheid. Want als jij werkelijk vanuit liefde leeft dan gaat de energie stromen waardoor er weer overvloed in je onderneming komt.

Heb jij je afgevraagd waarom je marketing niet werkt? Heb je getobt, gepiekerd en heb je slapeloze nachten omdat het niet stroomt in je bedrijf? Omdat je niet genoeg klanten en winst creëert?

Ik leer je hoe je je oude bewustzijn van angst achter je laat en weer in liefde en vertrouwen kunt gaan ondernemen.

In deze twee dagen geef ik je tools om:

 • Helderheid te krijgen over de stappen die je kunt zetten om van angst naar vertrouwen te komen.in lichtheid en vertrouwen te ondernemen
 • De energie weer te laten stromen
 • Contact te maken met je intuïtie zodat je inzichten gaat krijgen wat voor jou de beste manier is om overvloed te creëren

Daarnaast delen inspirerende sprekers hun tips om vanuit liefde en vertrouwen te ondernemen:

 • Debbie Bernasco, business coach.
 • Pauline Trum: eigenaar en trainer van Zonnevlecht opleidingen;

Kijk hier naar het interview met Debbie Bernasco:

Wil jij erbij zijn?

Over Jeanine

Als kind was ik levenslustig, nieuwsgierig en creatief. Met vriendinnetjes gingen we op avontuur in de stad en op woensdagmiddagen organiseerde ik een knutselclub.

Als jongste uit een gezin met 5 kinderen was ik gewend om voor mijzelf op te komen en op de middelbare school werd ik vaak naar voren geschoven om dingen te regelen bij leerkrachten. Ik stond sterk en vol zelfvertrouwen in het leven.

Totdat er privé een aantal dingen gebeurden waardoor ik steeds onzekerder werd. En hoe onzekerder ik werd, des te meer richtte ik mij op de ander in plaats van op mijzelf. Iedereen kon altijd een beroep op mij doen en ik deed veel uit plichtsbesef en loyaliteit. Onbewust vroeg ik er weinig voor terug. Een harde werker, loyaal aan de bedrijven waar ik voor werkte, maar ik had niet het idee dat ik met mijn passie bezig was. Ik reisde veel en zong in verschillende koren. Genoot van weekendjes weg en gezelligheid. Maar het gevoel: ‘is dit het nu’, werd steeds sterker.

Het leven gleed zo aan mij voorbij totdat mijn ouders vrij plotseling overleden. Ik was moe, voelde me niet gehoord en trok me steeds meer terug. Tot ik besloot om op zoek te gaan naar mijn passie. En die vond ik in de klank. Klank van klankschalen, trommels etc. Klank heeft mij enorm geholpen om de dingen weer met plezier te doen, om ruimte en zelfvertrouwen te krijgen en mijn grenzen aan te geven. Klank heeft mijn hart geopend en teruggebracht naar mijn essentie. En daarmee was ook mijn interesse voor spiritualiteit weer nieuw leven ingeblazen.

Mijn inzichten die ik kreeg door meditatie, energiewerk, werken met chakra’s, klankschalen en gong en coaching hebben mij enorm geholpen om dichter bij mijzelf te komen. Om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd waardoor ik zelf enorm gegroeid ben en waarvan ik de kennis meeneem in mijn programma’s: Reiki, Quantum Touch, Quantum Allergy, De nieuwe coachopleiding, NLP-practitioner, Access Consciousness, Soundfulness, massageopleiding, Soul Body Fusion, Meditatie. In mijn zoektocht naar mijn levensmissie ben Ik zelf van angst naar vertrouwen gegaan. Want als je andere dinngen gaat doen is dt best spannend en kom je al je angsten en beperkende overtuigingen wel tegen. Met de School van Overvloed loop ik echt mijn pad en heb ik mijn passie gevonden. En dat gun ik iedereen! Daarom wil ik jou graag helpen om weer dichter bij je essentie te komen en het leven te leven waartoe je geroepen bent.

“Dank je wel Jeanine dat ik mee heb mogen doen aan de online training. Ik vond het waardevolle informatie en oefeningen. Het was goed om deze thema’s onder de aandacht te brengen, op een toegankelijke manier.

Heel fijn zijn de meditaties, je hebt een mooie rustige stem, fijn om naar te luisteren. Het heeft me echt wat gebracht!”

Marjolein van Delft

“Mooie opbouw van de workshop: toning – lichaamswerk en ter afsluiting met instrument (in dit geval kosji’s) voor elkaar spelen en zingen. Jeanine laat iemand in zijn / haar waarde, toont respect, is zonder oordeel. Ze leidt de workshop op vriendelijke, zachte, subtiele wijze en met aandacht. Effect voor mij: ik BEN!”

Marja Pullens
schoolvanovervloed symbool wit

Tijdens mijn event:

 • Krijg je zicht op je belemmerende angsten en overtuigingen;
 • Ga je ontdekken wat je écht zou willen
 • Krijg je helderheid over de stappen die je kunt zetten om van angst naar vertrouwen te komen.

Ik zet jouw negatieve mindset naar een positieve mindset.

Bovendien ontmoet je gelijkgestemden waardoor we elkaar inspireren en van elkaar kunnen leren.

En hoe gaaf is dit:

 • De eerste vijf mensen die zich aanmelden krijgen een gratis klankhealing van mij waardoor je uit je hoofd gaat en in een diepe ontspaning komt en er ruimte ontstaat. Het geeft inzicht in patronen en helpen je los te laten.

Twee compleet verzorgde dagen, inclusief een luxe warm en koud lunchbuffet

Event Ondernemen in Liefde, lichtheid en overvloed

 • Datum: 18 en 19 oktober
 • Tijd: 10.00 – 17.00 uur
 • Locatie: Conferentiecentrum De Poort: Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek (in het bos bij Nijmegen)
 • 2 compleet verzorgde dagen, incl. een luxe warm en koud lunchbuffet  (zonder overnachting)
 • Ticketprijs € 347 excl. BTW

Tót 10 oktober betaal je 125 euro. En wil je een vriendin, kennis, collega meenemen? Dan betalen jullie samen 190 euro ex. BTW !

De eerste 5 mensen die zich aanmelden krijgen gratis een klankhealing van mij!

Naam