Embrace your inner light

Jouw innerlijke licht omarmen en laten stralen. Op zondag 21 maart nemen wij, Jeanine en Tamara, jou mee in een online retraite, waar we naar binnen gaan keren en ons gaan verbinden, met onszelf, met elkaar, de lente-energie en ons innerlijke licht.

Hoe mooi om zo samen de lente te beginnen, de periode waarin alles tot bloei mag komen en jij je innerlijke licht net zo mag laat stralen als alle prachtige bloemen en bomen in de natuur.

Van 10-15 uur word je meegenomen in meditatie, klank en beweging, maar ook in een cacaoceremonie en healing om jouw energie te laten stromen zodat jij je innerlijke licht kan laten stralen.

Voel jij een JA? Geef je dan op via de link en ontvang van ons een liefdevol welkomstgeschenk, met daarin een hart van pure cacao en olierollertje met de vrolijke energie van de lente.

Cacaoceremonie
Cacao wordt al eeuwen lang door de Sjamanen gebruikt als hartmedicijn en is tijdens een ceremonie een liefdevolle hartopener. De cacao bestaat voor 100% uit rauwe, pure cacao en komt van de cacaoplant. Cacao verhoogt de doorbloeding naar je hersenen en is rijk aan allerlei vitaminen, ijzer en magnesium.

Tijdens een ceremonie…

– Brengt de cacao jouw gedachten tot rust, zodat er meer rust in je hoofd wordt gecreëerd
– Zorgt de cacao dat je dieper in verbinding komt te staan met je hart, jezelf en je innerlijk licht
– Opent de cacao jouw hart en werkt helend op fysiek en mentaal gebied
– Kan het drinken van de cacao jouw leiden naar mooie inzichten en groei

klankhealing 1

Klankmeditatie

Laat je meevoeren door de ontspannende kolanken van o.a. klankschalen. Tijdens de klankhealing heb je vaak geen besef van tijd en ruimte. Je hoeft even helemaal niets……
Klank brengt jou door ontspanning in een diepere bewustzijnslaag. Je komt direct bij je gevoel, zonder tussenkomst van je mind. Je voelt weer de verbinding met jezelf en met wat er in jou leeft. De energie kan weer gaan stromen!