ontspannen en vitaal ondernemen

Mijn coaching is erop gericht om jou in een veilige setting te begeleiden naar transformatie. Je ontdekt wat jou tegenhoudt om je doelen te bereiken. Ik help je om vanuit je gevoel bij jouw vraagstukken te komen. Daarbij maak ik ook gebruik van klankhealing, hypnotherapie en visualisaties; jouw lichaam en je onderbewustzijn weten immers de antwoorden al veel eerder dan je bewuste brein!

Hypnotherapie

Zielstraject

1 of meerdere losse sessies

Bewust of onbewust zijn er allerlei gedachtes en overtuigingen die je tegenhouden om je doelen te bereiken. In hypnose ga je op een ontspannen manier naar je onderbewustzijn, waar het duidelijk wordt welke patronen jou belemmeren en waar dat vandaan komt. Door jouw overtuigingen aan te passen en de emotie er af te halen creëer je een nieuwe realiteit waardoor je leven verandert.

Hypnose kun je inzetten voor veel klachten, zoals bijvoorbeeld angsten, burn-out, onzekerheid, stress, stoppen met roken of afvallen. Deze klachten zijn soms al in een paar sessies te verhelpen. Belangrijk is wel dat je echt wilt veranderen.

Een sessie van ongeveer 1 uur kost €85,- De eerste keer begin ik met een intake, deze is gratis. Daarna start de sessie.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Hier kun je meer lezen over Hypnose.

5 coachingsessies in max 3 maanden

In dit traject werk je aan je verbinding met je gevoel. Door meer te voelen, te luisteren naar je intuïtie, kom je bij jouw kern. Om van daaruit jouw vraagstukken op te pakken.

  • Zit je veel in je hoofd en wil je meer leven vanuit je gevoel?
  • Wil je ontdekken wie je bent en wat je purpose is?
  • Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan?
  • Wil je meer zelfvertrouwen?

Je krijgt 5 intensieve coachingssessies van 75 minuten waarin ik je liefdevol begeleid. Ik werk met coachingsgesprekken maar ook met klankschalen, hypnotherapie, visualisaties en andere tools. Omdat ieder mens anders is wordt ieder traject persoonlijk op jou afgestemd. Ook krijg je oefeningen mee naar huis en de mogelijkheid om tussendoor te sparren.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Wil je eerst meer informatie? Stuur een mail

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

4 + 3 = ?