Circle of inner light
and joy

Online retraite waarin ruimte voor stilte, meditatie, visualisatie, beweging, (adem- flow-) oefeningen, healing  én klankmeditatie.
Ontmoet jezelf in de stilte en laat je innerlijk licht schijnen!

Voor iedereen die behoefte heeft aan rust en verbinding… sta even stil!

Ontmoet je zelf in de stilte; heet jezelf welkom met alles wat er zich aandient.
Door in stilte tijd door te brengen met je ZELF ervaar je ruimte voor jezelf.

In deze online retraite wordt je uitgenodigd om je hart te openen en je licht te laten schijnen.  Je ervaart weer meer verbinding, helderheid én plezier in het leven.

N.B.: je hoeft geen ervaring met meditatie te hebben om mee te kunnen doen. En je hoeft ook niet per se op een meditatiekussentje te zitten. Luister naar je lijf en voel wat jou het beste past.

Waarom zou ik meedoen?

  • Je kunt natuurlijk zelf thuis ook stil zijn en mediteren. Maar vaak heb je toch een stok achter de deur nodig om ook écht voor langere tijd in stilte te zijn, te mediteren, te voelen wat er te voelen valt.
  • Al zou je maar 10 minuten mediteren, dat heeft al effect. Maar wanneer je echt langere tijd stil bent en naar binnen keert, dan ga je pas écht diepe verbinding voelen met dat wat is. Dan kom je los van je gedachten en kun je diepe rust, blijdschap en  vrede ervaren.
  • We moeten al zoveel regelen. Hoe fijn is het als je niet hoeft na te denken over de tijd, over de afwisseling; als alles gewoon voor je geregeld wordt.
  • In een groep stil zijn en mediteren geeft toch een extra dimensie. Je wordt gedragen door de energie van de groep. Ook online, dat maakt niet uit.

Wat heb jij nodig om geluk, voldoening en vervulling te vinden?

Blijf jij hangen in emoties als boosheid, frustratie, angst? Het zijn vaak onvervulde behoeftes. Keer naar binnen, laat je licht schijnen en ontdek wat jij nodig hebt. Stem je af op de hogere frequenties van liefde, vrede en harmonie en merk dat je, door je af te stemmen op de Bron, je jezelf kan geven waar jij behoefte aan hebt.
Zodat jij zelf je innerlijk licht kan laten schijnen en niet meer afhankelijk bent van anderen.
Verbind je weer met je oorsprong, met de Bron en ervaar weer lichtheid en plezier!
Dat kunnen we nu meer dan ooit gebruiken!

Eerstvolgende: zondag 14 november en 12 december van 10 – 12.30u.

logo school van overvloed

Wat anderen zeggen…

Het was echt erg een hele fijn sessie. Ik ben jou daar zeer dankbaar voor. De afwisseling was perfect: de tijd vloog voorbij. De balans was super en de klankmeditatie vond ik geweldig . Voor mij helemaal oké! Ik kan dit zeker andere mensen aanraden. Jij hebt een hele fijne rustige uitstraling en je bent zo kundig. Je voelt je meteen vertrouwd bij jou.
LonnekeDeelnemer stilte retraite

Heel fijn zijn de meditaties, je hebt een mooie rustige stem, fijn om naar te luisteren. Het heeft me echt wat gebracht; ik voel me licht en vrij! En dat past bij mijn intentie om in rust te zijn.  Dank je wel Jeanine”

Marjolein van DelftDeelnemer stilte retraite
Heb onlangs de training ‘mediteren kun je leren’ gevolgd en wat een kundigheid en rust heeft Jeanine. Haar eigen stemgeluid, haar uitleg tijdens de avonden wat heeft het mij tot nu toe veel rust en ontspanning gegeven. Ik ben hiermee nog lang niet klaar, er is nog veel te leren hierin voor mij en ga zeer zeker verder met trainen bij Jeanine.
Caroline Janssen