Challenge Lichter Leven

Doe van 23 tot en met 27 november mee aan de Lichter Leven challenge en ik deel iedere dag tools en inzichten met jou zodat je nog dit jaar kunt beginnen met Lichter Leven!

Wat heb jij nodig om geluk, voldoening en vervulling te vinden?

Blijf jij hangen in emoties als boosheid, frustratie, angst?

Richt jij je (onbewust) meer op wat je niét wilt in plaats van op wat je wél wilt?

En zou je dat graag anders willen?

Ontdek hoe jij je kunt afstemmen op de hogere frequenties van liefde, plezier zodat je meer rust ervaart en meer grip krijgt op je leven. Begin dit jaar nog met Lichter Leven en schrijf je in voor de gratis challenge van 23 tot en met 27 november.

logo school van overvloed

Ik ga deelnemen aan de workshop Ondernemend leven in lichtheid, liefde en overvloed.  Niet geheel wetend wat mij hier te wachten staat, hoop ik dat ik een stapje verder ga komen in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling voor mijn werk maar ook privé. Door een mooie afwisseling van meditatie, opdrachten, het bespreken hiervan en een stilte wandeling,….. leidt Jeanine je met haar rust, liefde voor de medemens en klank je door dit proces heen met op z’n tijd een kritische vraag. Er heerst een open setting… heel prettig. Tijd voor mij om “echt” even stil te staan bij mezelf, tot rust te komen en na te denken over de onderwerpen die voorbij komen. Welke stap is mijn volgende… Nu ik dit schrijf, enkele weken later, maak ik bewuster keuzes, kijk ik meer naar wat voor mij belangrijk is en maak ik duidelijkere afwegingen. Ik ben milder voor mijzelf geworden zonder daarbij mijn targets uit het oog te verliezen.
Deze workshop is een aanrader voor ieder die persoonlijk en daarmee ook zakelijk vanuit een andere blik naar zichzelf en de wereld wil kijken… Jeanine, dank je voor dit mooie inzicht!

Ingrid Mulders

“Dank je wel Jeanine dat ik mee heb mogen doen aan de online training. Ik vond het waardevolle informatie en oefeningen. Het was goed om deze thema’s onder de aandacht te brengen, op een toegankelijke manier.

Heel fijn zijn de meditaties, je hebt een mooie rustige stem, fijn om naar te luisteren. Het heeft me echt wat gebracht!”

Marjolein van Delft