Zomer, tijd van uitbundigheid en groei in de natuur.
En hoe zit het met jouw levensenergie?

Wanneer we energie genoeg hebben, lijkt alles te lukken. We ervaren dan vaak meer plezier, meer geluk, meer tijd en tevredenheid. Maar wanneer we (onbewust) bang zijn, boos, gefrustreerd, wanneer alles lijkt tegen te zitten, dan zakt gelijk onze energie. En als de energie zakt, dan is het automatisch weer moeilijker om in de hoge frequenties van geluk, plezier, vrede en harmonie te leven. En soms gaat het maar om kleine dingen, waardoor we vaak niet eens opmerken dat onze levensenergie niet goed stroomt. Maar ondertussen zit je wel met het gevoel van: he, is dit het nu, of waarom overkomt mij dit weer, of zie je wel.

Je weet dat het beter kan, maar op de een of andere manier lukt het niet om in die hogere energie te komen.

Misschien heb je wel eens gehoord van chakra’s; het zijn poorten van energie, die de levensenergie door je lichaam laten stromen. Je kunt het vergelijken met het radarwerk van een horloge: wanneer er een tandwieltje stil staat, staan de andere ook stil en is er geen doorstroming.

Om ons leven in balans te houden en niet langdurig angstig, verdrietig, lusteloos, depressief ziek, te worden, is het belangrijk dat de energie goed kan blijven doorstromen.

Chakra’s in balans brengen kan op vele manieren: meditatie, yoga, werken met edelstenen. Maar wist je dat je ook heel goed kunt werken met je stem om je chakra’s in balans te krijgen? Jouw eigen unieke stem, die je altijd bij je hebt!

Jouw unieke soulsound
Wanneer je spreekt of zingt, worden jouw stembanden in trilling gebracht. Dat hele unieke spectrum van klanken (trilling) heeft van nature al een helend effect op de mens, want ook de trilling van je stem brengt energie in beweging. Eeuwen geleden al was al bekend dat bepaalde woorden en klanken effect hebben op de chakra’s. Zo heeft ook ieder chakra zijn eigen unieke klank.

Ik werk al jaren met mijn stem en weet dat de stem het unieke vermogen heeft om te helen. Ik daag je uit om je stem te gebruiken om je chakra’s in balans te brengen en je levensenergie weer te laten stromen!

Wil jij ook je levensenergie weer voelen stromen? Doe mee met de gratis training Chakra’s in balans met klank

Wat gaan we doen?

Iedere dag ontvang je een mail met een kort introductiefilmpje en ga je aan de slag met één chakra. 7 dagen lang, dus elk chakra komt aan bod. Ook ontvang je een werkboek en een korte meditatie, waarbij alle chakra’s worden meegenomen. De training wordt afgesloten met een speciaal webinar, waarin we een langere chakrameditatie gaan doen en waar ik je laat ervaren hoe het is om je stem te gebruiken om klank te geven aan je emoties. Want weggestopte emoties blokkeren je levensenergie. Wanneer je ze aandacht geeft, kunnen ze oplossen.

Dus wil jij

  • meer energie,
  • meer vreugde en plezier
  • vaker keuzes maken die bij jou passen
  • meer gemak
  • meer flow

in je leven brengen? Geef je dan op voor deze online training.

Start 28 juni, afsluitend webinar 5 juli

Goed om te weten: het gaat niet om mooi zingen of om wijs houden. Het gaat om de unieke frequentie van jouw stem, die een helende werking heeft. De trilling van je stem brengt de energie in beweging waardoor blokkades ‘losgetrilt’ worden en de energie weer kan stromen.

Door aandacht te geven aan je belemmerende gevoelens, emoties en gedachten ontstaat er ruimte en kan er transformatie plaatsvinden.

Ervaar het zelf en geef je op!